Navigointi Yhteystiedot Osoite showroomille

 

 

 

MEIDÄN SÄHKÖPYÖRÄT

TARVIKKEET

MEIDÄN BRANDIT

KOEAJO

HUOLTO

YHTEYSTIEDOT

MEIDÄN TARINAMME

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)
Y-tunnus: FI 2481303-0
Mia Storm-Hendriks
Puh: 050-3442162
Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi
Lasku osoite: Puolikuu 1 B 26, 02210 Espoo, Suomi
Showroom osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi (avoinna sopimuksen mukaan)
 
Realisation website: Hademax - Barendrecht

Koeajo

Olemme avanneet ”Pyöräily Elämys Keskusksen”, joka sijaitsee Espoossa (osoite Sinimäentie 14, 02630 Espoo). Pyöräily Elämys Keskuksessa tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden koeajaa ja verrata kaikkia tarjoamiamme pyöriä pyöräilyasiantuntijan avustamana.

Olemme avoinna vain ajanvarauksella, joustavasti sinun aikataulusi mukaan. Muista kysyä ajanvarausmahdollisuuksista myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit varata koeajon ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteella asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi tai puhelimella 050-3442162.

Koska olemme avoinna ajanvarauksella pystymme takaamaan, että pyöräilyasiantuntijamme ovat varattuna antamaan juuri sinulle tietoa pyöristämme. Pyöräilyasiantunijamme ovat valmiina ehdottamaan sinulle pyörää, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Sinun etusi ”Pyöräily Elämys Keskuksen” vierailussa on, että pystyt koeajamaan laajasta valikoimasta pyöriä yhden katon alla. Saat ensikäden kokemuksen eri merkeistä ja pystyt vertailemaan pyörävalmistajien brändejä. Keräät myös hauskoja muistoja perheesi kanssa!

Jos saapuminen ”Pyöräily Elämys Keskukseen” ei sovi aikatauluusi, pystymme myös järjestämään koeajon kotiovellasi tai naapuristossasi. Voimme ottaa maksimissaan kolme valitsemaasi pyörää mukaamme. Jos haluat kokea tämän ainutlaatuisen ajokokemuksen itse, ota meihin yhteyttä! Voit lähettää ajanvarauksen sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi.